Tinta Nurani

"Ukhuwwah FILLAH"

Assalamualaikum w.b.t.. Salam ukhuwwah buat semua yang sudi menjengah ke ruangan ini. Diri ini bukan lah seorang penulis yang pandai menyusun kata atau membuat ayat puitis yang meruntun jiwa, cma mengikut jejak sahabat2 yang sdah lama mempunyai blog masing2, terdetik dalam diri untuk ada satu ruangan sendiri yang slama ini hanya menjadi pengunjung tetap blog sahabat2 yg lain.. insyaALLAH, ruangan ini akan diisi dengan pengisian2 yang berguna agar mendapat manfaat bersama...
Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

0 comments:

Post a Comment

Zikir ( amalan setiap hari Jumaat ) oleh Tuan Guru Nik Aziz

Marilah kita sama-sama amalkan....

Halwa Telinga..

Demi Masa

Perkongsian bersama...

Perkongsian bersama...
Amalkan zikir diatas 100x tiap2 pagi & petang selama sebulan,insyaAllah diri anda akan dipagar dan gangguan jin pun akan beransur hilang.

Renungan bersama..."Hamba yang cinta pada ALLAH adalah hamba y menyerahkan hawa nafsunya, x putus2 b'zikir pd tuhannya, mendirikn hak2 ALLAH, melihat ALLAH dgn mata hati, Sekiranya ia b'bicara dgn Tuhannya. Sekiranya ia bercakp. ia bercakap tntg ALLAH, Sekiranya ia bergerak, ia bergerak ats perintah dari ALLAH dan skiranya ia senyap, ia bersama2 ALLAH.Ia disisi ALLAH, untk ALLAH, dan bersama ALLAH....."

Followers

About Me

My photo
Tanjong Malim, Perak, Malaysia
"Sahabat sejati ibarat seorang guru..Bimbingku ke daerah sunnah, mendidikku dengan tarbiah, bersama menongkah perit ujian, dalam menggapai kejayaan mencari iman dan menuai takwa sbg bekal perjalanan menuju kejayaan hakiki..."